Syng med oss

Vi er et kor med plass til alle som liker å synge, så vil du synge sammen med oss?

Etter et vellykket høstsemester, der vi hadde to konserter sammen med Hjertingkoret (Danmark), en konsert med Johnny Logan og Hanne Krogh i Stormen, og en konsert med Jardar Johansen og Kristian Krokslett i Rønvik kirke, skal vi starte vårsemesteret 2019 med å øve inn nytt repertoar. Derfor passer det godt å ta inn nye sangere nå, når repertoaret vi skal øve inn er nytt for alle. Det dreier seg om gode arrangementer av sanger fra de nordiske landene. Så hvis du ønsker å begynne i kor, er det bare å ta kontakt.

Øvingslokalet er auditoriet på Bodin videregående skole.
Øvingstiden er mandager  19.00-21.30.

Formålsparagrafen vår sier:
Innstranden Sangforening har som formål å fremelske sangen; og gjennom den høyne det kulturelle, åndelige og sosiale nivå.

Vi synes alltid det er hyggelig å ta imot nye sangere. Siden vi vet at det kan være mye nytt på en gang, har vi laget en oversikt med diverse praktisk informasjon.

Hver stemmegruppe har sin stemmeleder, som blant annet fører oversikt over oppmøte. Meld fra til stemmeleder hvis du ikke kan møte på øvelse.

Stemmeledere:

Sopran:            Inger Lisa Prestegård                 91573805

Alt:                   Eli Utne Haukland                      97672371

Tenor:              Ole Arne Øines              45282181

Bass:                Oddvar Ottesen             48025402

Innstranden Sangforening er kanskje koret for deg?

Er du interessert, kan du også ringe eller sende e-post til:

Korets leder:

Nils Ole Nilsen

91105517 inils.o.nilsen@nord.no
 Eller korets dirigent:

Ola-Kåre Mikkelsen

99399065  Ola.k.mikkelsen@nord.no

Velkommen som sanger i Innstranden Sangforening !